Hoppa till innehållet

Skivor som håller i skolans värld

Bordsskivor är extra utsatta och bordskanter är den svaga punkten. Det är ett välkänt faktum för alla som vistas i skolans värld. I vårt sortiment från VS finns riktigt tåliga bordsskivor med extra tåliga kanter, alltid på bord eller stativ i väl tilltagna dimensioner.

uno-bord

Uno-borden finns med två typer av sivor, LIGNOdur & LIGNOpal. Nedan beskrivs skillnaden på dessa. Uno har vidare ett helsvetsat underrede för att ge maximal stabilitet och livslängd. Stålrör med plan, oval profil. T-foten har ett sparkskydd i plast som ger en lång livslängd på finish. De finns dels i 6 st. fasta höjder, men också med ställbar höjd 590 - 820 mm. Höjdjusteringen ändras enkelt med insexskruv. Intervall är anpassat efter EU-standard - 590, 640, 710, 760 eller 820 mm. Som standard är underredet lackerat i färgerna grå eller svart.

 

LIGNOdur

lignodur

LIGNOdur är en extremt tålig och stark 16 mm skiva av träkompositmaterial framställd av VS. Laminat med avrundade kanter. (saknar kantlist)

 

LIGNOpal

lignopal

LIGNOpal är en direktlaminerad 25 mm spånskiva med en pågjuten kantlist av polypuretan. Metoden att gjuta fast kantlisten ger en extremt stark och tålig kant.

 

SE VÅRT HÅRDA TEST!

Välkommen att se vår egen lille professor UNO testa hållbarheten hos skolbänken UNO, från VS.

Skivan i testet är av typen LINGOdur.

Produkten har lagts i varukorgen