Hoppa till innehållet

The Beach - Nu kan vi alla jobba tillsammans

Kunskapsutbyten och spontana möten utanför det egna ”rummet” är en förutsättning för att kunna utvecklas både internt och externt. Under de senaste åren har NetPort Science Park skapat innovativa och flexibla mötesplatser som bidrar till ökad produktivitet och möjligheter till synergier utanför den egna organisationen. Vi har en stor kompetensbank i parken i form av entreprenörer, studenter, forskare och cirka 20 000 besökare varje år, vilket ger stora möjligheter till nya möten och idéer.logo.png                image.jpg

 

Den 8 september invigde NetPort Science Park den nya arbetsmiljön The Beach som är en ny innovativ arbetsplats som är öppen för alla. Det är en miljö som stärker gemenskapen mellan olika aktörer, så som hyresgäster, medlemmar, studenter eller besökare som rör sig i parken.

 

- The Beach är en co-working space vilket är ett vanligt kontor men där flera personer och företag kan arbeta, säger Lotta Johansson, projektledare på NetPort Science Park. Undersökningar visar att affärsnätverken för de personer som sitter i co-workingmiljöer blir större och att de oftare gör bättre affärer. Majoriteten anser sig även bli mer produktiva och kreativa, och dessa är vi vill bidra med till våra hyresgäster och besökare, fortsätter Lotta.

 

netport_4

 

Miljön är utvecklad tillsammans med Orderinvest som skapar nytänkande och kreativa arbetsmiljöer med hjälp av vackra, tåliga, prisvärda och ergonomiskt optimerade produkter.

- Vi har skapat en mötesplats med olika kontorsmiljöer som bjuder in till spontana möten, säger Ella Ekenberg som är inredare och ergonomikonsulent på Orderinvest. Det finns rum i rummet som gör att man även kan arbeta i lugn & ro fastän man delar yta med andra. Möbler och armaturer är noggrant utvalda ur ett ergonomiskt perspektiv för att bidra till en hälsosam arbetsmiljö. Textilierna har dessutom en AIR-funktion vilket bidrar till bättre luftkvalité. Material och färger inspireras av Karlshamns skärgård som ligger precis utanför, med nyanser som ger en sval och lugn känsla samtidigt som det stimulerar till kreativitet.

 

Samarbetsparters i projektet "The Beach"

 

netport_12

netport_11

netport_8

netport_1                 netport_10

netport_3                 netport_5

netport_6

netport_9

 

Produkten har lagts i varukorgen