Hoppa till innehållet

Mästare på ventilation & plåt

huvudbild

 

Tvillingbröderna Pähr och Görgen Olsson är inte främmande för utmaningar. Masterventilation AB grundades i Skepparslöv utanför Kristianstad redan 1988 och har sedan starten växt ut till tre separata bolag, fördelat på verksamhetsområdena Ventilation, Plåt & Entreprenad.

Sammanlagt 26 anställda utgår från deras nybyggda lokal på Ängamöllans Industriområde i Kristianstad.

 

Redan på ritningsstadiet tog Pähr & Görgen kontakt med sin nätverkskollega Ella Ekenberg på Orderinvest och gav henne förtroendet att leverera inredning till kontor, konferensrum, matsal & omklädningsrum.

 

Utöver det så har Ella med hjälp av Orderinvests breda sortiment och kontaktnät även skapat speciallösningar för Masterventilations lagerhållning.

 

citat_mastervent

 

kontor  konferens

Även en mästare på ventilation & plåt behöver ett ordentligt höj- och sänkbart skrivbord. På bilden ovan vänster sitter en nöjd Pähr Olsson vid sitt nya bord av typen Rect 500. Pähr gillar svensktillverkat och sitter därför i en kontorsstol från Höganäsmöbler, modellen heter "381+". Höger bild visar konferensbord av typen Ekan, 6,5 meter långt, med plats för ca 20 personer. Stolen Bingo återkommer i olika varianter såväl på kontor som konferensrum.

 

lagerlösning

 

Ett fungerande och prydligt lagersystem är nog så viktigt som ett fungerande och prydligt kontor. Bilden till höger visar en speciallösning för smidig förvaring av ventilationsrör.

faktaruta_mastervent

Det är en ynnest att få jobba med företag likt Masterventilation, där vi kan agera helhetsleverantör och på nära håll ta del av drömmar och ambitioner hos genuint driftiga och kunniga företagare.

Vad tyckte då bröderna Olsson själva om sitt samarbete med Orderinvest?

 

- Hur kom ni i kontakt med Orderinvest?

 

"Från början när vi höll till i Skepparslöv så var det nog genom era katalogutskick  men när det gäller nybygget så var det genom  BNI C4 Kristianstad där både Masterventilation och Orderinvest är medlemmar."

 

- Vad tycker ni om resultatet?

 

"Det har blivit jättebra och vi trivs  kanonbra med allting"

 

Vi vill rikta ett stort tack till bröderna Olsson på Masterventilation och hoppas på fortsatt gott samarbete i framtiden. För vidare kontakt med dessa duktiga yrkesmän rekommenderar vi ett besök på deras hemsida.

 

loggor-på-rad.jpg

Produkten har lagts i varukorgen