Inspiration till omklädningsrum

esko.jpg

 

Våra klädskåp, Z-skåp, småfackskåp och elevskåp i serien Esko har anor sedan 1912, då Eskoleia startade sin tillverkning av förvaringsskåp och inredningslösningar i plåt. Idag har man en hypermodern produktionsanläggning med fokus på flexibilitet och hållbarhet. Vi på Orderinvest är glada och stolta över att kunna erbjuda serien Esko - klädförvaring för framtiden.

 

esko_3.jpg

 

Därför ska du välja skåp Esko

Kombinationen hållbar produktion och hållbara produkter gör Esko till ett både klimatsmart och ekonomiskt klokt val. En modern produktion med hög flexibilitet ger stora möjligheter att ta fram specialanpassade skåp och även att erbjuda snabb leverans på standardmodeller.

Konstruktions- och produktionsmetoden av Esko medför en unik möjlighet att reparera och återanvända alla delar av skåpet utan svåra och komplicerade ingrepp. Med andra ord kan vi stolt påstå att, livslängden och därmed den totala miljöpåverkan från en Eskoprodukt, är bland det bästa på marknaden.

 

Det finns alltså flera goda skäl till att välja skåp Esko

 

Hållbar produktion

Skåp i serien Esko produceras på ett hållbart vis, med hänsyn till vår miljö. För produktion och produkter finns certifikat enligt ISO 14001:2015, ISO 9001:2015, Möbelfakta och Sunda Hus. I produktionen används material från noga utvalda underleverantörer och i princip 100 % av slutprodukten kan återvinnas. Detsamma gäller det emballage som används för skydd under transporten. All produktion av skåp Esko sker i Norden, vilket betyder kortare transporter jämfört med många andra skåp på marknaden.

 

Hållbara produkter

Den höga kvalitetsnivån gör att vi kan ge hela 10 års garanti på skåp i serien Esko. Egenskapen att det är enkelt att komplettera med reservdelar gör Esko till ett skåp du kan använda i många år. Bra för både miljön och plånboken.

 

Stor flexibilitet

Det ska vara enkelt att skapa en tilltalande miljö som passar just din verksamhet. En modern lacklinje gör det möjligt att erbjuda många färgval och skåp i serien Esko går att få lackerade i en mängd RAL- eller NCS-färger. Skåpen går även att få med fronter i laminat från Formica. När standardlösningar inte räcker hela vägen är det en kort väg från idé till verklighet. Skåp Esko går att anpassa på många sätt, både avseende inredning och mått. Berätta vad du behöver så gör vi vårt yttersta för att lösa dina önskemål.

 

Snabba leveranser

Effektiv produktion är en av de stora fördelarna med skåp i serien Esko. Det gör att en stor del av standardsortimentet kan levereras inom några veckor från beställning.

 

Standardmodeller i serien Esko

I serien Esko finns klädskåp, Z-skåp, småfackskåp och elevskåp i flera modeller. I vårt standardutbud erbjuder vi de mest populära modellerna och färgerna, men skåp i serien Esko går att få i fler färger, mått och utföranden. För verksamheter som behöver speciella skåp, t.ex. polis, brandkår och skidanläggningar, finns fler bra lösningar i serien Esko.

 

Klädskåp Esko 300 och 400

De klassiska klädskåpen med hel dörr i serien Esko är ett utmärkt val för både privata och offentliga arbetsplatser där det behövs ett tåligt klädskåp för ombyte. Klädskåp Esko används bland annat i omklädningsrum inom industrin, men även t.ex. på sjukhus och på gym.

 

3-400.jpg

Här kan du läsa mer om klädskåp Esko

 

Klädskåp Esko, Z-skåp

Klädskåp av typ Z-skåp ger en platseffektiv förvaring där du får två skåpsluckor till platsen av en, men samtidigt får en bra hänghöjd för kläder och handdukar. Våra Z-skåp i serien Esko passar utmärkt för arbetsplatser där man behöver mycket förvaring på liten yta, t.ex. i byggbodar eller mindre omklädningsrum.

 

z_3-400.jpg

Här kan du läsa mer om Z-skåp Esko

 

Småfackskåp Esko

Småfackskåp Esko ger mycket platseffektiv förvaring där du kan få upp till 24 fack i en och samma modul. Småfackskåp Esko passar utmärkt i många offentliga miljöer och på företag där man behöver ha möjlighet till mycket personlig förvaring på liten yta. Genom att skapa olika färgkombinationer på luckorna kan man dessutom skapa en riktigt snygg miljö.

 

smafack_17.jpg

Här kan du läsa mer om småfackskåp Esko

 

Mer i Esko-serien

I den breda Esko-serien finns även klädbytesskåp, polisskåp, brandmansskåp, skidskåp och värdeboxar. Dessutom finns annan inredning för både kapprum, omklädningsrum och entréer.

blandat.jpg

Här kan du läsa mer om möjligheterna i Esko-serien

 

Mer information om skåpen i serien Esko

Dörrar till skåp Esko

Stommar till skåp Esko

Lås till skåp Esko

Ventilation till skåp Esko

Eluttag till skåp Esko

Underreden till skåp Esko

Färger för skåp Esko

Garantier och underhåll, skåp Esko

 

Välkommen med din förfrågan

Vi på Orderinvest har lång erfarenhet av förvaringslösningar för omklädningsrum, kapprum, korridorer och entréer. Berätta för oss vad vi kan hjälpa dig med, att hitta lösningen är vårt jobb. Och det är ett jobb vi älskar.

 

Varmt välkommen att kontakta oss.