Klädskåp Esko

Esko är ett utmärkt val för dig som söker ett klassiskt och solit skåp. Klädskåp Esko passar i många miljöer. T.ex. inom industri, sjukhus, gymmet m.m. Den höga kvaliteten på skåp Esko gör att vi ger hela 10 års garanti.

Till produkterna

esko_front.jpg

 

Mått och moduler i serie Esko

Klädskåp Esko finns med dörrar i bredderna 300 & 400 mm. Som standard är klädskåpets djup 550 mm, men kan också levereras med djup 400 mm. Garderobeskap Esko kan levereras som enkelskåp eller färdiga moduler med total bredd 1200 mm. Det vill säga max 4 x 300 mm eller 3 x 400 mm. Klädskåp i färdiga moduler ger bättre pris per fack än vid köp av enkelskåp.

 

Dörrar och Lås i serie Esko

Klädskåp Esko har en hel dörr av typen Standard. Dörren har dubbel konstruktion med innerdörr av 0,7 mm och ytterdörr av 0,9 mm stålplåt. Klädskåp Esko har gångjärnstapp och dörrstopp. Skåpet har hasp för hänglås, cylinderlås av typen Lower & Fletcher finns som alternativ. Till cylinderlåset medföljer 2 stk nycklar, huvudnyckel kan beställas separat. Klädskåp Esko kan även levereras med andra typer av lås.

Här kan du läsa mer om dörrar i serie Esko Klädskåp

 

Stomme, Klädskåp Esko

Stomme till Klädskåp Esko levereras färdigmonterat och är av typen Standard. Konstruktionen med sidor och tak i 0,7 mm och botten i 1,25 mm kallvalsat stål är stabil och fungerar perfekt för just klädskåp.

Läs mer om stommar i serie Esko

ventilation_2.jpg

Färger, Klädskåp Esko

I vårt standardsortiment kan du välja dörrar i färgerna blå RAL 5010, Röd RAL 3020 eller Ljusgrå RAL 9002. Stommen kommer som standard i Ljusgrå RAL 9002. Klädskåp Esko kan levereras i en uppsjö andra färger. Har du önskemål utöver våra standardfärger så kontakta våra säljare.

Här kan du läsa mer om färgval av Klädskåp Esko

 

Inredning, Klädskåp Esko

Klädskåp Esko är inrett med hatthylla och klädstång med 2 stk ankarkrokar samt handdukskrok. Inredningen i klädskåpen kan specialanpassas, exempelvis med eluttag för telefon- eller laptop-laddning.

 

Tak, Klädskåp Esko

Klädskåp Esko finns med antingen platt eller sluttande tak.. För många verksamheter är ett sluttande tak den bästa löningen. Det sluttande taket samlar mindre damm, är lättare att städa, och det förhindrar att saker läggs och samlas på taket. För andra kan platt tak vara det bästa valet, om det t.ex.är låg takhöjd där skåpet ska stå, eller om du vill ha möjligheten att förvara saker på skåptaket. Z-skåpets totala höjd går ann på vilken typ av skåp du väljer.

 

 

Ventilation, Klädskåp Esko

Z-skåp Esko levereras som standard utan ventilationshål i stommen. Konstruktionen gör ändå att det blir god luftgenomströmning i skåpet. Om du vill ha ytterligare ventilation i skåpet kan Z-skåp Esko med sluttande förberedas till att kopplas till ytterligare ventilationssystem.

Här kan du läsa mer om ventilation till klädskåp Esko

 

Underrede till Klädskåp Esko

I vårt standardsortiment kan du välja mellan 3 olika underreden till skap Esko – sockel, ben eller sittbänk. Bänken finns i både furu och grå laminat och kan även kompletteras med skohylla. Skåp Esko kan dessutom beställas för väggmontering.

Här kan du läsa mer om underreden i serien Esko

 

Klädskåp Esko i specialutförande

Klädskåp i serien Esko kan anpassas efter dina behov. Skåpen kan levereraas i ett flertal RAL- och NSC-färger och även med front i laminat från Formica. Dessutom kan både mått och inredning på skåpen anpassas. Kontakta oss gärna och berätta vilket sorts klädskåp du behöver, så lovar vi att göra vårt yttersta för att hjälpa dig.

 

Klädskåp Esko, specifikationer

Stomme:                   Standard, sidor i 0,7 mm kallvalsat stål
Dörrtyp: Standard, dubbel 0,7 + 0,9 mm kallvalsat stål
Tak: Platt eller sluttande
Bredd: 300 eller 400 mm
Djup: 400 eller 550 mm
Höjd, platt tak: 1750 mm (exkl. underrede)
Höjd, platt tak med djup 400 mm: 1890 mm (exkl. underrede)

Höjd, sluttande tak med djup 550mm:

1940 mm (exkl. underrede)
Dörrhöjd: 1550 mm
Max modulbredd: 1200 mm
Dörrar per modul: 1-4 stk
Standardfärg stomme: Ljusgrå, RAL 9002
Standardfärger dörrar: Blå RAL 5010, Röd RAL 3020, Ljusgrå RAL 9002
Möjlighet till andra färger: Ja
Lack: Pulverlack
Lack styrka: Ca 50my
Lås: Hasp for hänglås som standard, andra låstyper som alternativ 
Inredning: Hatthylla, kllädstång med 2 ankarkrokar, handdukskrok
Underrede: Sockel, benstativ eller sittbänk
Gångjärn: Tapp
Dörrstopp: Ja
Material: Kallvalsad stål
Garanti skåp: 10 år mot produktionsfel
Garanti lås: 2 år mot produktionsfel
Montering: Levereras monterat

 

Mer information om skåp i serien Esko

Fördelar med skåp ur serien Esko

Klädskåp Esko

Småfacksskåp Esko

Dörrar till skåp Esko

Stommar till skåp Esko

Lås till skåp Esko

Ventilation till skåp Esko

Eluttag till skåp Esko

Underrede till skåp Esko

Färger till skåp Esko

Garantier och underhåll skåp Esko

Mer i Esko-serien