Med småfackskåp Esko får du mycket förvaring på liten yta. Småfackskåpen passar bra för all typ av personlig förvaring i personalutrymmen, korridorer och offentliga miljöer. I varje modul kan du få upp till 24 fack och genom att kombinera olika färger på luckorna kan du skapa inspirerande och snygga miljöer. Småfackskåp Esko har en tålig konstruktion och den höga kvalitetsnivån gör att vi ger hela 10 års garanti på skåpen i serien.

Till produkterna

smafack_11

 

Mått och moduler i serien småfackskåp Esko

Småfackskåp Esko går att få med 2 - 6 luckor i höjd och med fackbredd 300 eller 400 mm. Som standard är skåpet 550 mm djupt, men småfackskåp Esko går även att få med djup 400 mm. Småfackskåp Esko går att få i färdiga moduler med bredd upp till 1200 mm, vilket gör att du kan få mellan 2 - 24 fack i en modul beroende på antalet luckor i höjd. Att välja småfackskåp i färdiga moduler är ekonomiskt fördelaktigt, då det ger ett lägre styckpris per lucka.

 

Lås och luckor i serien småfackskåp Esko

Småfackskåp Esko har luckor av dörrtyp Standard. Luckan har en dubbel konstruktion med ytterdörr av 0,9 mm och innerdörr av 0,7 mm kallvalsad stålplåt. Småfackskåp Esko har gångjärnstapp. Luckorna är som standard försedda med klinka för hänglås. Som tillval finns cylinderlås av typ Lower & Fletcher. Två nycklar per lås ingår och huvudnyckel kan beställas separat. Du kan även få småfackskåp Esko med andra typer av lås. Småfackskåp med två luckor i höjd är försedda med dörrstopp, i ovankant på övre lucka och i nedankant på undre lucka. Skåp med 3 - 6 fack i höjd levereras utan dörrstopp.

 

Här kan du läsa mer om dörrarna i Esko-serien

 

smafack_10

 

smafack_13

 

Stomme, småfackskåp Esko

Småfackskåp Esko levereras med en färdigmonterad stomme av typ Standard. Stommen är stabil med sidor och tak i 0,7 mm och botten i 1,25 mm kallvalsad stål. Den tåliga konstruktionen passar bra i de flesta offentliga miljöer.

 

Läs mer om stommarna i Esko-serien

 

smafack_14

 

Färger, småfackskåp Esko

Småfackskåp Esko har som standard en ljusgrå stomme, RAL 9002. I vårt standardutförande levereras småfackskåp Esko med luckor i färgerna röd RAL 3020, blå RAL 5010 och ljusgrå RAL 9002. Utöver detta är det möjligt att få dörrarna i en mängd andra färger. Genom att kombinera luckor i flera olika färger kan du skapa effektfulla och snygga miljöer. Här kan du läsa mer om färgval för småfackskåp Esko.

 

Läs mer om färgval för småfackskåp Esko

 

smafack_6

 

Inredning, småfackskåp Esko

Hur varje fack är inrett beror på antalet fack i höjd. Småfackskåp Esko med två fack i höjd är inrett med hatthylla och klädstång med två ankarkrokar. Skåp med 3 - 6 fack i höjd levereras som standard utan inredning. Inredningen i småfackskåpen kan specialanpassas, t.ex. med eluttag för laddning av mobil eller laptop.

 

tak

 

Tak, småfackskåp Esko

Du kan välja mellan att få ditt småfackskåp med plant eller sluttande tak. Fördelen med ett sluttande tak är att det samlar mindre damm och förhindrar att något ställs ovanpå skåpet. Ett sluttande tak ger en högre totalhöjd, så om du har lågt till tak kan en sektion med plant tak vara att föredra. Det plana taket är såklart också det bästa valet om du vill att saker ska kunna placeras ovanpå småfackskåpet.

 

 

smafack_5

 

Ventilation, småfackskåp Esko

Småfackskåp Esko är konstruerat för att ha ett bra luftflöde i skåpet utan att det behövs ventilationshål i stommen. Om du behöver ännu bättre luftgenomströmning genom skåpet är det möjligt att få småfackskåp Esko med sluttande tak förberedda för att kopplas mot ett centralt ventilationssystem.

 

Här kan du läsa mer om ventilation till småfackskåp Esko

 

Underreden till småfackskåp Esko

Småfackskåp Esko levereras som standard utan underrede, där du kompletterar ditt skåp med sockel eller ben.

 

Läs mer om underreden i serien Esko

smafack_9

 

Småfackskåp Esko i specialutföranden

Serien Esko ger stora möjligheter till anpassning utefter det just du behöver. Dels kan du få småfackskåp Esko i en mängd olika RAL- och NSC-färger, många utan något pristillägg. Dessutom kan exempelvis inredningen eller måtten anpassas om behov finns. Kontakta oss gärna med dina önskemål så lovar vi att göra vårt yttersta för att ta fram skåpet som passar bäst för just er verksamhet.

 

smafack_7

 

Småfackskåp Esko, specifikationer

Typ av stomme: Standard, sidor 0,7 mm kallvalsad stålplåt
Typ av lucka: Standard, dubbel 0,7 + 0,9 mm kallvalsad stålplåt
Tak: Plant eller sluttande
Bredd: 300 eller 400 mm
Djup: 400 eller 550 mm
Höjd, plant tak: 1750 mm (exkl. underrede)
Höjd, sluttande tak, djup 400 mm: 1890 mm (exkl. underrede)
Höjd, sluttande tak, djup 550 mm: 1940 mm (exkl. underrede)
Maximal modulbredd: 1200 mm
Luckor per modul: 2 - 24 st
Luckans höjd, 2 fack: 810 mm
Luckans höjd, 3 fack: 550 mm
Luckans höjd, 4 fack: 400 mm
Luckans höjd, 5 fack: 320 mm
Luckans höjd, 6 fack: 265 mm
Standardfärg stomme: Ljusgrå RAL 9002
Standardfärger lucka: Blå RAL 5010, röd RAL 3020, ljusgrå RAL 9002
Möjlighet till andra färger: Ja
Lack: Pulverlack
Lacktjocklek: ca 50my
Lås: Standard klinka, andra låstyper som tillval
Inredning, 2 fack i höjd: Hatthylla, klädstång med 2 ankarkrokar
Inredning, 3 - 6  fack i höjd: Utan inredning
Tillval underrede: Sockel, ben
Gångjärn: Tapp
Dörrstopp: Ingår för 2 fack i höjd, övriga utan dörrstopp
Material: Kallvalsad stålplåt
Garanti skåp: 10 år mot tillverkningsfel
Garanti lås: 2 år mot tillverkningsfel
Montering: Levereras monterat

 

Mer information om skåpen i Serien Esko

Fördelar med skåp i serien Esko

Klädskåp Esko

Z-skåp Esko

Dörrar till skåp Esko

Stommar till skåp Esko

Lås till skåp Esko

Ventilation till skåp Esko

Eluttag till skåp Esko

Underreden till skåp Esko

Färger för skåp Esko

Garantier och underhåll, skåp Esko

Mer i Esko-serien