OrderinvestJobbaHosOss.jpg

 

Är du vår nya kollega?

Vi på Orderinvest inreder kontor, skola, verkstad och offshore till både företag och offentlig förvaltning. Sedan starten 1985 har vi vuxit till en fullskalig inredningsleverantör med hela Sverige och Norge som vår marknad. Vårt huvudkontor med showroom ligger i Kristianstad och här finns vår svenska försäljningsavdelning samt funktioner för inköp, marknad, IT, HR och ekonomi. Orderinvest har dessutom ett 6 000 m3 stort lager i Knislinge och ett norskt försäljningskontor strax utanför Oslo.

Orderinvest är ett familjeföretag där vi bryr oss om varandra och lägger stort fokus vid att skapa långsiktiga relationer med både kunder och medarbetare. Vi har högt till tak och gillar att ha roligt tillsammans. Vi är övertygade om att trivsel på arbetsplatsen leder till bättre prestationer. Våra medarbetare är nyfikna, engagerade och kundfokuserade. På Orderinvest strävar vi alltid efter att bli lite bättre och att hitta nya, smarta sätt att lösa utmaningar i en föränderlig omvärld.

Vill du bli en del av vårt team? Sök en av våra lediga tjänster nedan, eller skicka in en spontanansökan.
 

Lediga tjänster

Just nu har vi inga utannonserade tjänster, men du är alltid varmt välkommen att skicka en spontanansökan. Se info nedan.

 

Jobba hos oss

Välkommen att skicka in en spontanansökan.

Skicka in ditt CV och personligt brev till Cornelia Svensson, HR-ansvarig

cornelia.svensson@orderinvest.se