Platsbesparande och flexibla möbler

fallbar_banner.jpg

Fällbara och stapelbara möbler gör inredningen flexibel. Med platsbesparande möbler kan man snabbt och enkelt förändra möbleringen efter vilken typ av tillställning som är aktuell. Olika event kräver olika typer av möblering. När möblerna inte används går det enkelt att fälla ihop eller stapla dem för förvaring och de tar inte så mycket plats i anspråk.

Fördelarna är många:

  • Flexibel inredning
  • Enkel förvaring
  • Många användningsområden
  • Anpassa efter eget önskemål
  • Platsbesparande

 

 

Fällbara bord

toronto_talig.jpg

Tålig

Det hopfällbara bordet Tålig är mycket starkt samtidigt som det håller en låg vikt. Tålig fungerar perfekt i alla typer av tuffa miljöer -  till fest, event m.m. och dessutom för utomhusbruk. Finns i olika storlekar. Bordsskiva av plast och stativ av stål. Kompettera med duk samt en bordsvagn för förvaring och transportering av flera hopfällda bord. På bilden tillsammans med klappstol Toronto.

 

Bordsoverdrag_talig_.jpg

Bordsöverdrag i stretchmaterial

Skräddarsytt för fällbara bordet tålig. De passar perfekt till event så som bröllop, bufféer och andra tillställningar som kräver dukar. Välj mellan svart eller vit. 

 

starko_svart.jpgstarko_vit.jpg

Starko 

Ett mycket stabilt, fällbart bord som med ett enkelt handgrepp fälls upp och ihop. Staplingsdistanser på benen skyddar bordsskivan vid förvaring. Starko passar perfekt som skrivbord, till lunchrum, vid utbildningar, konferenser och event. Starko finns i olika färger och storlekar. Komplettera med en bordsvagn för enkel och smidig förvaring och transport.

 

style_kongressStyle1.jpgnice2.jpg

 

Kongress Style

Ett fällbart bord med stålben som passar utmärkt till utbildningar, lunchrum, restauranger och konferenser. Flera bord kan kopplas samman, och tillsammans med hörn- och ändskivor bilda olika varianter . Finns i olika storlekar och färger.  Med en bordsvagn förvarar och förflyttar du dina bord på ett enkelt sätt. 

 

 

Nice - staplingsbar och kopplingsbar stol

Nice är en stol med låg vikt, vilket gör den lätt att använda där du ofta möblerar om, t.ex. vid konferenser, utbildningar, mässor och events. Försedd med medar där kopplingsbeslaget är placerat. Välj mellan olika färgkombinationer. Som tillbehör finns stolsvagn för smidig transport och förvaring, samt stolsöverdrag för festliga tillfällen.

 

bordsoverdrag_stabord.jpg

Ståbord Event-NS - hopfällbart 

Ståbordet passar perfekt till event och konferens där borden används av många och måste tåla högt slitage. Ståbordet syns ofta på evenemang runtom i Europa och resten av världen.  Bordsskivan har UV-skydd och är vattenresistent. Välj till stretchöverdrag för ett lyxigare och festligare utseende.

 

Se alla fällbara bord >>

 

Stapelbara stolar

Alcudia_stapelbarstol7.jpgAlcudia_stapelbarstol2.jpgAlcudia_stapelbarstol6.jpg

Alcudia  - en stilren och bekväm och staplingsbar stol

Alcudia fungerar utmärkt i skolor, matsalar, till utbildningar och konferenser.  Tack vare sin design med mjukt formade linjer är Alcudia en stol med hög sittkomfort. Sits och rygg är tillverkad i plast, vilket gör den lätt att rengöra. Alcudia finns i 4 olika färger. 

 

inca_ny1.jpginca_ny.jpg

Inca - en lätt, modern och staplingsbar stol

Inca består av UV-skyddad plast och kan användas både inomhus som utomhus. Passar i miljöer såsom restauranger, caféer, konferenser och utbildningar. Finns i 4 olika färger.

 

 

ny3.jpgny2.jpgny4.jpg

ny6.jpgny7.jpg

Style - en staplingsbar och kopplingsbar stol

En stol med mjuk skön sits och passar perfekt till mässor, event, lunchrum, utbildningar, konferenser och resturanger. Finns i två olika utföranden: tygklädd eller med  konstskinn.  Style är dessutom kopplingsbar vilket innebär att det går att koppla ihop flera stolar i rader, perfekt vid utbildningar och föreläsningar.

 

 

manacor_svart.jpgmanacor_vit.jpg

Manacor - en staplingsbar barstol

Sits i svart eller vit plast och kromad ställning. En stapelbar barstol är lätt att förvara när den inte används. Komplettera med fällbart barbord för en miljö som går snabbt att förändra. Manacor är lämplig för intensiv allmän användning.

 

 

Fällbara stolar

toronto_bankett1.jpg

Klappstol Toronto - en brandklassad klappstol

Stolen passar utmärkt för event, konferenser samt andra tillfällen där det ställs höga krav på ergonomi och säkerhet.  Finns tillhörande stolsvagn för 25 stycken lastade Toronto klappstolar.

 

Bordet Bankett - med mjukstoppad skiva som dämpar ljudnivån 

Bankett är det perfekta bordet till festen som håller både kvalitetsmässigt och stilmässigt.  Skivan har en kärna av plywood samt skumstoppning som är täckt med en vit PVC-duk. Bankett bordet passar flera olika typer av miljöer såsom restauranger, lunchrum, fester och andra typer av event. Finns i storlekarna Ø1500 , Ø1600 samt Ø1800 mm.

 

 

klappstolar1.jpg

Våra klappstolar finns i olika färger och former

Stolar som enkelt kan fällas ihop och staplas på en stolsvagn. Vi har ett brett utbud av fällbara stolar med tillhörande stolsvagnar.  Med ett enkelt stolsöverdrag får du ett lyxigare och festligare utseende, finns att köpa till. 

Finns även till paketpris!