Lagerhylla META QUICK PLUS

Tillbehör_Lagerhylla_MetaQuickPlus.jpg

1. Fabriksmonterade gavlar   2. Täckande ryggplåt   3. Ryggnät   4. Hyllavdelare heltäckande alt. nät   5. Raskanter alt. hyllkanter   6. Lådsektioner med inredningsmöjligheter 
7. Dörrsektioner

 

 

miljo1_Lagerhylla_MetaQuickPlus.jpgMeta Quick Plus är lagerhyllan med stora möjligheter

Meta Quick Plus är en lagerhylla som kan anpassas i all oändlighet och har ett rikt utbud av tillbehör. Meta Qucik Plus går att anpassas och byggas ut helt utefter det egna behovet.

Lagerhyllan kan väljas i galvaniserat eller lackerat utförande. Varje hyllplan har en kapacitet på 230 kg (utbredd last). Meta Quick Plus finns i flera olika höjder, bredder och djup. Lagerhyllan kan i standardutförande fås upp till 1700 mm bred och 3000 mm hög och 800 mm djup.

 

Färdigmonterade gavlar - hög stabilitet

Lagerhylla Meta Quick Plus levereras med färdigmonterade gavlar, vilket innebär en snabbare montering av en färdig hyllsektion. Gavlarna är fabriksmonterade vilket även ger stabila hyllsektioner med hög kapacitet.

 

Utbyggbar

Meta Quick Plus hyllsektioner kan sättas ihop bredvid varanda eller rygg mot rygg. Med förstärkningsskenor går det att komma åt hylllplanen från båda håll. Med fyllnadslist blir hyllplanen dessutom helt genomgående, vid rygg mot ryggmontering. Det går även att placera hyllsektionerna med ett mellanrum med hjälp av en distans.

 

Rikt utbud av tillbehör 

Lagerhyllan kan kombineras med ett stort utbud av tillbehör. Gavlar och baksidor går att få heltäckande, i nät eller perforerade. Hyllor kan delas av på flera olika sätt med avdelare i nät eller heltäckande. Lådsektioner i olika mått med anpassad inredning, dörrsektioner i olika höjder, klädstång och mycket mer, då tillbehörslistan kan göras lång.

 

Nedan visas ett axplock av tillbehör, kontakta våra säljare för mer information och beställning.

 

Obs! Klicka om du vill se större bild.

miljo2_B450.jpgmiljo3_b450.jpg

Heltäckande gavlar finns både i galvaniserat och lackerat utförande. Levereras färdigmonterade från fabrik, vilket ger en hög kapacitet och stabilitet. Gavlarna går att kombinera med alla tillbehör i serien Meta Quick Plus. 

 

Miljo_hog_Lagerhylla_MetaQuickPlus_1.jpg

Meta Quick Plus går att få upp till 3000 mm hög, som standardutförande.

 

Lador_inredning_lagerhylla_MetaQuickPlus.jpgLador_miljo_lagerhylla_MetaQuickPlus.jpg

Få ordning på smådetaljerna och förse din lagerhylla med utdragbara lådor. Lådorna finns i olika storlekar och med olika typer av insatser. Lådorna monteras i gaveln och en lådsektion kan kombineras i önskat mått och antal lådor. 

 

Gavel_perforerad_Lagerhylla_MetaQuickPlus.jpgRygg_perforerad_Lagerhylla_MetaQuickPlus.jpg

Perforerade gavlar och ryggpartier, ger en bra sortering, förvaring samt presentation. 

 

bred_Lagerhylla_MetaQuickPlus.jpgDjup_Lagerhylla_MetaQuickPlus.jpg

Lagerhylla Meta Quick Plus går att få som standard i olika djup, upp till hela 800 mm samt med extra breda hyllplan, upp till 1700 mm. 

 

utdragbarhylla_lagerhylla_MetaQuickPlus.jpgForvaring_nat_Lagerhylla_MetaQuickPlus.jpg

Utdragbar hylla, förvaring med hyllavdelare, bakstycke och hyllkant i nät. 

 

Miljo_forvaring_Lagerhylla_MetaQuickPlus.jpg

 

Med lagerhylla Meta Quick Plus får du en komplett lagerförvaring som går att kombinera i det oändliga. 

Lagerhyllan passar i alla tänkbara miljöer, i en liten som stor verksamhet och går att komplettera och bygga helt efter eget önskemål.

Möjligheterna är många och tillbehörslistan är lång.

 

Kontakta oss

Vill du veta mer och beställa Meta Quick Plus?

Kontakta oss gärna på 044 – 699 00 eller order@orderinvest.se, så hjälper vi dig.