Underreden till skåp Esko

Skåpen i vår serie Esko levereras som standard utan underrede, där du sedan väljer om du vill ha sockel, benstativ eller sittbänk. Du kan också välja att få dina skåp förberedda för att monteras upp på vägg. 

Vi hjälper dig gärna att välja den typ av underrede som passar bäst för er verksamhet - varmt välkommen att kontakta oss.

 

Sockel

En sockel är det bästa valet för dig som vill säkra upp att ingenting hamnar under skåpet. Socklarna i serien Esko levereras monterade med stommen för maximal stabilitet. Sockeln har en tålig konstruktion av 1,25 mm kallvalsad stål och är som standard lackerad i ljusgrå färg, RAL 9002. Sockelns höjd är 135 mm. I kombination med våra standardstommar ger det totalhöjder enligt tabellen nedan.

sockel

 

Plant tak: Totalhöjd 1885 mm
Sluttande tak, djup 400 mm: Totalhöjd 2025 mm
Sluttande tak, djup 550 mm: Totalhöjd 2075 mm

 

Benstativ

Benstativet passar bäst för dig som vill få upp skåpet lite högre och även kunna komma åt att städa under skåpet. Benen är tillverkade av fyrkantsrör i kallvalsad stål och är försedda med justerbara ställskruvar mot golv för att kunna kompensera för ojämnheter. Benstativen levereras i set om 2 st benpar och är som standard lackerade i ljusgrå färg, RAL 9002. Benstativets höjd är 200 mm. I kombination med våra standardstommar ger det totalhöjder enligt tabellen nedan.

 

benstativ

 

Plant tak: Totalhöjd 1950 mm
Sluttande tak, djup 400 mm: Totalhöjd 2090 mm
Sluttande tak, djup 550 mm: Totalhöjd 2140 mm

 

 

Sittbänk

I vissa utrymmen, t.ex. i omklädningsrum, är ett stativ med sittbänk att föredra. Sittbänkarna i serien Esko finns som standard i furu eller grå laminat, F7927 Folkstone grey. Bänkstativen går även att komplettera med skohyllor. Stativen finns i modeller för både start- och påbyggnadssektioner och är förseda med justerbara ställskruvar för att kunna kompensera för ojämnheter i golvet. Stålkomponenterna levereras som standard lackerade i ljusgrå färg, RAL 9002. Bänkstativet är 410 mm högt. I kombination med stommar i standardutförande ger det totalhöjder enligt tabellen nedan.

 

sittbänk

 

Plant tak: Totalhöjd 2130 mm
Sluttande tak, djup 400 mm: Totalhöjd 2270 mm
Sluttande tak, djup 550 mm: Totalhöjd 2320 mm.

 

 

Läs mer om fördelarna med skåp Esko