Jumper Air

Jumper Air skolstol med olika sittskal

Skolstol JUMPER Air från tyska VS är unik i sitt slag. En skolstol med luftdämpande sittskal. Med JUMPER Air har VS tagit sitt unika sittskal till nästa nivå. Skolstolens design i kombination med ergonomiskt tänkande kommer att bli framtidens vinnare. Ny strukturerad yta som tar bort den "varma" känslan av att sitta på plast samtidigt som det ger stolen en känsla av att ändra färg. JUMPER Air är en stol för alla tillfällen och varje generation.

 

 

Skolstol alt elevstol Jumper Air luftkuddeeffekt

Luftdämpad

JUMPER Air kännetecknas av sitt sittskal med dubbla väggar, tillverkat av 100% återvinningsbart polypropen.

Den har en särskilt ergonomisk form och stöder ryggens naturliga form och hållning. Det skapar en mycket bekväm sittställning tack vare luftkuddeeffekten. Den fördjupade strukturen ger sittskalet en halkfri känsla och skapar en dynamisk look eftersom den reflekterar ljus från olika vinklar.

Den ergonomiska formen och de rörliga funktionerna hjälper till bibehålla korrekt ryggställning samtidigt som man uppmuntrar en naturlig kroppsrörelse - förbättra vakenhet, koncentration och välmående.

Skolstol alt elevstol Jumper Air Active cradle to cradle certifiering

 

 

 

 

Cradle to Cradle Certified TM

JUMPER Air Active har tilldelas Cradle till Cradle Silver-certifiering. Tillsammans med PantoSwing-LuPo är det därför den mest hållbara stol som för närvarande finns på marknaden.


Skolstol Jumper Air FourSkolstol Jumper Air Move

Skolstol Jumper Air ActiveSkolstol Jumper Air Four

Skolstol Jumper Air MoveSkolstol Jumper Air Four

Designad av Jean Nouvel

Jean Nouvel (* 1945) är en av dagens mest inflytelserika arkitekter och designers. Hans byggnader har förändrat arkitekturen över hela världen. Nouvel har bland många andra priser vunnit Pritzkerpriset, Nobelpriset för arkitektur. Men Nouvel, som föddes i en familj med lärare, designar inte bara byggnader. Hans workshops skapar också möbler och vardagliga föremål: ett bord. Ett dörrhandtag. Högtalare. Och nu en stol: JUMPER. När arkitekter designar möbler är deras utgångspunkt det utrymme där det ska användas. Det är denna helhetssyn som gör JUMPER av Jean Nouvel så imponerande.

 

JUMPER Air finns med olika stativ, funktioner och storlekar - alla testade och godkända enligt EN 1729.

 

Skolstol alt elevstol Jumper Air Four

Jumper Air Four

Jumper Air Four är en skolstol med relativt klassiskt utseende som kan användas i många situationer. Den är lämplig för såväl matsal, klassrum som arbetsrum, där den kan användas av både elever och lärare.  Jumper Air Four är testad och godkänd enligt EN 1729, Ta hjälp av vår guide för rekommenderad sitthöjd enligt EN 1729. Skolstolen finns i tre olika sitthöjder 430, 460 och 520 mm, klassificering 5-7 enligt EN 1729.  Filtbeklädd fot som standard. Stapelbar. Finns i olika färger.

Shoppa och läs mer >

 

Skolstol alt elevstol Jumper Air Active

Jumper Air Active

Jumper Air Active passar speciellt bra till skola och utbildning. När studenten sitter vid ett skrivbord, lutar sittytan framåt. Detta öppnar höftens vinkel och hjälper till att placera ryggraden i rätt hållning. Skalet lutar också när studenten lutar sig tillbaka för att koppla av eller lyssna på en föreläsning och hjälper därmed aktivt till att lindra uppbyggd spänning. Detta uppmuntrar en dynamisk och naturlig kroppsrörelse vilket främjar välbefinnande och förbättrad koncentration. Jumper Air Active är testad och godkänd enligt EN 1729, ta hjälp av vår guide för rekomenderad sitthöjd enligt EN 1729.

Skolstolen finns i  tre olika sitthöjder 430, 460 och 520 mm, klassificering 5-7 enligt EN 1729.  Filtbeklädd fot som standard. Stapelbar. Finns i olika färger. 

Jumper Air Active har tilldelats Cradle till Cradle Silver-certifiering.

Shoppa och läs mer >

 

Skolstol alt elevstol Jumper Air Move

Jumper Air Move

Tillsammans med det höj- och sänkbara underredet får du en lättplacerad stol med de bästa egenskaperna. Lägg till 3D-funktion, och ge eleverna chans att sitta utan att bli trötta eller ofokuserade på grund av statiskt sittande. Jumper Air Move med hjul, med eller utan fotring samt med 3D-funktion. Jumper Air Move är testad och godkänd enligt EN 1729, ta hjälp av vår guide för rekomenderad sitthöjd enligt EN 1729. Finns i tre olika varianter:

* sittskal Medium sitthöjd 373 - 462 mm klassificering 4 - 6 enligt EN 1729 

* sittskal Large sitthöjd 443 - 570 mm klassificering 5 - 7 enligt EN 1729 

* sittskal Medium sitthöjd 443 - 570 mm klassificering 5 - 7 enligt EN 1729

Finns i olika färger. Shoppa och läs mer >

 

Skolstol alt elevstol Jumper air level

Jumper Air Level med fotstöd

Jumper Air Level med fotstöd gör att samma stol kan användas av barn i olika åldrar med varierande längd. Då fotstödets position kan ändras kan varje barn kan göra individuella ergonomiska justeringar för att passa sin egen längd, vilket gör att alla kan arbeta tillsammans vid samma bordshöjd. Jumper Air Level är testad och godkänd enligt EN 1729, ta hjälp av vår guide för rekomenderad sitthöjd enligt EN 1729.

Jumper Air Level med fotstöd finns i två storlekar.

* sittskal Small med höjd mellan sits och fotstöd 310 - 350 mm klassificering 2 - 3 enligt EN 1729

* sittskal Medium med höjd mellan sits och fotstöd 380 - 430 mm klassificering 4 - 5 enligt EN 1729. 

Finns i olika färger. Stapelbar. Filtbeklädd fot som standard. Shoppa och läs mer >

 

Skolstol alt elevstol Jumper air level

Jumper Air Level utan fotstöd

Jumper Air Level utan fotstöd är tänkt till de lite äldre eleverna och lärare. Jumper Air Level är testad och godkänd enligt EN 1729, ta hjälp av vår guide för rekomenderad sitthöjd enligt EN 1729. Jumper Air Level utan fotstöd finns i en storlek, sittskal Large sitthöjd 460 mm klassificering 6 enligt EN 1729.  Finns i olika färger. Stapelbar. Filtbeklädd fot som standard.

Shoppa och läs mer >

 

Låt oss hjälpa dig i ditt val av skolstol!

Vi hjälper dig gärna att hitta rätt möbler för just ditt behov.  Kontakta oss så berättar vi mer om hur JUMPER Air och våra övriga möbler kan skapa en skolmiljö som är anpassad för både dagens och morgondagens behov! Maila till oss order@orderinvest.se eller ring oss 044 - 699 00.