Nyheter

 

August_nyhet1.jpg

 

August soffserie finns som fåtölj, 2-sits, 2,5 sits, 3-sits, välj mellan hög eller mellanhög rygg. Till serien finns även soffbänk med ryggpanel som tillval, samt bord.  Med August Workbay får du ett rum i rummet, optimalt för möten och samtal utan att bli störd av övrig verksamhet. Soffa August har genomgått tester och mätningar för att nå en optimal ljudabsorberande funktion.  Tyg och stoppning består av flamsäkert material enligt alla gällande regler för offentlig miljö och är som standard är klätt i ett tyg som heter Linoso från Nevotex, i färgen mörkgrå.

Serien finns att få i andra färger, kontakta gärna vår säljare. Soffa August är testad och godkänd enligt EN 16139:2013.

Läs mer >>

 

 

 

Meeter_nyhet1.jpg

 

Meeter är en modulsoffa lämplig för alla typer av offentlig verksamhet, skolor, uppehållsrum, restauranger, väntrum, kontor m.m. Modulerna finns i tre olika höjder som går att kombinera fritt. Meeter är enkel att kombinera och flytta om på ett ögonblick, vilket gör att den fungerar perfekt t.ex. i skolmiljö vid grupparbeten. 

Tyg och stoppning består av flamsäkert material enligt alla gällande regler för offentlig miljö och är som standard är klätt i ett tyg som heter Linoso från Nevotex, och finns i färgerna mintgrön, ljusgrön, terracotta och grått. Modulerna kan fås i andra typer av tyger och färger och i andra längder. Prata med vår säljare.

Soffa Meeter är testad och godkänd enligt EN 16139:2013.

Läs mer >>

 

 

profim_nyhet1.jpg

 

 

Vancouver Lite soffserie med kubisk form passar perfekt i stora rum med öppna ytor. Serien går att kombinera på många olika sätt. Valbar som fåtölj, 2-sits, 2,5-sits, 3-sits soffa, sittpuffar och bord. Vancouver är valbar i 4 nyanser. Fler tygval går att få vid förfrågan. 

Går att köpa som fristående eller färdiga set med höga sidor. För andra kombinationer kontakta våra säljare.

Läs mer >>