SKL_pressmeddelande_lang.jpg

 

Orderinvest tecknar nationellt ramavtal med SKL Kommentus Inköpscentral

Vi på Orderinvest är glada och stolta över att vara antagna som leverantörer på det nya SKL Kommentus-avtalet Möbler 2017. Förra vintern lämnade vi in anbud på fem produktområden – det ledde till avtal på samtliga. Nu kommer vi att kunna leverera skol- och förskolemöbler, arbetsstolar, säkra förvaringslösningar och utemöbler till hundratals kommuner, landsting och regioner över hela landet.

Vi är nya som leverantörer hos SKL Kommentus Inköpscentral, men har närmare 35 års erfarenhet som leverantör till skola och offentlig förvaltning.

- Vi har genom åren haft flera lokala ramavtal, säger VD Patrik Salomonsson. För några år sedan tog vi beslutet att satsa på ett nationellt avtal. Därefter har vi långsiktigt arbetat upp ett sortiment och en organisation som kan möta de tuffa krav SKL Kommentus Inköpscentral ställer på kvalitet, miljöaspekter och servicegrad. Att vi når ett avtal inom samtliga områden vi lämnar anbud på är ett tydligt kvitto på att vi satsat rätt.

Att vi nått vårt mål med ett nationellt avtal är inget som får oss att vara nöjda. Nu kommer vi fokusera på att tillsammans med våra kunder utveckla både sortiment och servicegrad.

- Vi tycker att det är positivt att SKL Kommentus Inköpscentral ställer hårda krav på både oss och våra produkter, säger Patrik Salomonsson. Vi har fått en bekräftelse på att vi gör rätt, men nu satsar vi på att bli ännu bättre. Vårt mål är att ständigt ligga i framkant, det gynnar både oss och våra kunder.

 

 

Vill du veta mer om vårt avtal med SKL Kommentus Inköpscentral?

Kontakta Kalle Salmonsson

SKL_Kommentus_IC_utan.gif

kalle.salomonsson@orderinvest.se

070 - 284 33 72